Visitekaartjes

Drukwerkvergelijker.be de onafhankelijke vergelijker

Overzicht van alle Visitekaartjes formaten

Visitekaartjes drukken? Iets te promoten? Je netwerk uitbreiden? Visitekaartjes zijn het middel om een product, dienst of event te promoten. Tijdens het netwerken kun u gemakkelijk en snel uw contactgegevens bij een klant achterlaten. Je kunt visitekaartjes afdrukken bij diverse online drukkerijen. Visitekaartjes printen, kan gemakkelijk, goedkoop en snel door ons overzichtspagina.

Visitekaartjes vergelijken? Bij ons heeft u eenvoudig en snel een groot overzicht van de diverse aanbieders van visitekaartjes. Hier kan u dus gemakkelijk en snel uw visitekaartjes laten drukken. We hebben hiervoor een vergelijkingstabel gemaakt wat perfect aansluit en perfect voor de voordeligste prijs werkt.

Er zijn genoeg online drukkerijen in België, hierdoor kan u het overzicht van de prijzen kwijt raken. Grote spelers in Belgie zijn bijvoorbeeld Printdeal.be, Drukland & Drukzo. Bekijk nu snel welke aanbieder het goedkoopst is voor uw wensen.

Enkel zijn er weinig opties bij visitekaartjes. Wij hanteren het visitekaartjes formaat: 85 x 55 mm bij standaard visitekaartjes. Mocht je andere visitekaartjes willen bestellen dan kan dat in de volgende formaten: Visitekaart Klapkaartje (Staand) 110 x 85 mm en Visitekaart Klapkaartje (Liggend) 170 x 55 mm. Echter zijn er hier wel minder aanbieders, maar kan je zeer zeker wel je visitekaartje hier afdrukken.

Simone Janssens

SFX fysica


De eerste keer dat ik drukwerk ging bestellen, snapte ik er niets van. Heel moeilijk om zonder ervaring tussen al deze keuzes te gaan. Drukwerkvergelijker.be heeft me goed geholpen om mijn keuze te maken en de goedkoopste drukker van mijn flyers voor te stellen.

Momenteel zijn we nog bezig met het onderzoeken van alle prijzen. In een korte tijd komen hier alle formaten en prijzen van de allerbeste en goedkoopste visitekaartjes aanbieders!

SLUIT
CLOSE