Flyers

Drukwerkvergelijker.be de onafhankelijke vergelijker

Overzicht van alle Flyer formaten

Als je wilt weten wat de beste prijzen van flyers zijn, ben je bij drukwerkvergelijker.be aan het juiste adres! Wij hebben de populairste websites onderzocht op kwaliteit, prijzen, voorwaarden en zoveel meer. Flyers bestellen of flyers drukken was nog nooit zo makkelijk geweest.

Op deze pagina ontdek je de beste deals voor al je flyers in alle formaten. Klik op het gewenste formaat en vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders. Heb je je keuze gemaakt? Klik op de prijs van de drukkerij van je keuze en je komt rechtstreeks op de bestelpagina terecht.
Dat is gemakkelijker dan kinderspel!

Flyers kunnen voor allerhande toepassingen worden gebruikt. Van bekendmaken van promoties, uitdelen van uitnodigingen of leden wil aantrekken, flyers zijn dé beste oplossing voor elke situatie.

Je formaat is afhankelijk van de boodschap die je wil overbrengen, de inhoud en opvallendheid van je flyers. Op deze pagina vindt je de prijsinformatie van de grootste online poster drukkers in België.

Er zijn vele formaten van flyers. De meest courante formaten zijn A3 formaat - A4 formaat (dit is het standaard briefformaat) - A5 formaat - A6 formaat - A7 formaat - US - Carré S - Carré M en Carré L. Dit zijn ook de formaten die wij vergelijken.

Simone Janssens

SFX fysica


De eerste keer dat ik drukwerk ging bestellen, snapte ik er niets van. Heel moeilijk om zonder ervaring tussen al deze keuzes te gaan. Drukwerkvergelijker.be heeft me goed geholpen om mijn keuze te maken en de goedkoopste drukker van mijn flyers voor te stellen.